Inskickad av:
Carl Wendestam

Lackar ur på mitt yoyo-bredband som bara kostar massa pengar. Hjälp mig Frank!

Här visas några av de inskickade bidragen:

 • 1322727808

  Inskickad av:
  Kicki Lennstrand

  FRANK! Hjälp! Vi blir inte kvitt "snigeltelia", dom robbar oss på stålar och julklapparna till sonen sitter löst, kan du fixa?? Snälla :D P.s Såg din släkt i en hage igår -vi tutade :)

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 3 månader
  Pris idag: 359
 • 1322821155

  Inskickad av:
  Marie Pettersson Hall

  Jag skulle bli jätte glad om jag vann det här då jag nästan aldrig har råd att betala mitt internet, och jag behöver det för att kunna söka jobb på af och betala mina räkningar. Vann jag det här skulle jag inte längre behöva låna av mina vänner och familj.

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 10 månader
  Pris idag: 249
 • 1322654042

  Inskickad av:
  David Lundgren

  faafsfd

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 7 månader
  Pris idag: 329
 • 1323956127

  Inskickad av:
  David Gruden

  Jag är så trött på att betala dyrt till Telia som inte levererar den hastighet som jag betalar för. ADSL via koppar nätet känns gammalmodigt och slött. Betalar Tele2 min tid som är kvar hos Telia kommer ni att få en ny kund snarast! Jag vill ha bredband och fast telefoni via mobilnätet - nu!

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 3 månader
  Pris idag: 359
 • 1323204710

  Inskickad av:
  Robin Pinjegård

  Hej! Vi vill gärna ha hjälp pågrund av att vi har 8Mbit bredband och betalar 389kr/månad plus att Telia inte alls är någon bra leverantör, vi har haft otroligt mycket problem med dom. Just nu bor vi i ett Tele2 lägenhet och vi längtar verkligen att få ha bredband hos er. Idag har jag och min sambo våra mobil abonnemang hos er samt har vi TV-Bredband hos er men detta ingår i vår hyra och vi är så nöjda. Jag har ringt och pratat med Telia om just deras höga pris och att vi skulle vilja betala mindre men då fick jag bara ett stort "NEJ" i örat och att dom inte kunde hjälpa oss, vi är otroligt besvikna över Telia och vi vill absolut inte vara deras kund ALDRIG MER. Men vi ser fram emot att få vara eran kund och vi hoppas på att få denna hjälp.! mvh Robin & My

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 5 månader
  Pris idag: 389
 • 1327937809

  Inskickad av:
  Hans-Peter Öhman

  Hej T2! Jag heter Hans-Peter och är 21 år gammal. Jag gjorde misstaget att köpa ett bredband från Comhem, i Augusti 2011. När jag senare skulle flytta insåg jag att fastigheten inte var kompatibel med Com hem. Nu sitter jag med ett bredband som måste betalas, utan att kunna njuta av internets härligheter! Hjälp mig!

  Leverantör: ComHem
  Bindingstid kvar: 8 månader
  Pris idag: 336
 • 1322659717

  Inskickad av:
  Siv Hansson

  Hallå! Hoppas att detta även gäller för pensionärer som inte är med i Face-book. Frankhjälpen verkar vara en lysande idé. Hoppas att jag får vara med och få detta bidrag! Hälsningar

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 12 månader
  Pris idag: 279
 • 1323982630

  Inskickad av:
  Ted Ponedel

  Snabbare bredband och till lägre pris så talar en Frank på ett fåraktigt vis. Om nu verkligen ett får kan snacka, då sparar Du stålar- en FÅR bocka och TACKA!

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 1 månad
  Pris idag: 259
 • 1325447163

  Inskickad av:
  Andreaz Hasseb

  Hej, jag flyttade hemifrån och behövde bredband och dit jag flyttade funkade nästan bara bredbandsbolaget och jag fick ju teckna bredband i 24 månader à 349kr / mån vilket är för dyrt. Känner mig lite blåst , hastigheten stämmer inte ! Blir mer än gärna en del av tele2 i framtiden.

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 13 månader
  Pris idag: 349