Tävlingen är nu
avslutad. Vi vill tacka
för alla underbara
bidrag!


Alla vinnarna presenteras här på sidan senast den 9/3.

Tävlingen är slut men du kan fortfarande ta del av vårt fantastiska erbjudande. Mer information om våra abonnemang och telefoner hittar du som vanligt på tele2.se

Missa inte filmen - Frank hjälper en vän.

Surfa i 25 Mbit/s för 229 kr/mån
Läs mer om vårt nya Bredband Large.

Här visas några av de inskickade bidragen:

 • 1326575466

  Inskickad av:
  Lisa Hultgren

  Hade redan planerat att byta till tele2, där jag sedan länge har mobilen! Var helt inställd på att kunna göra det NU. MEN då visade det sig att jag tydligen var bunden till Telenor i 6 månader till..... Jag hade verkligen velat minska mina kostnader genom att byta! Franks hjälp skulle betyda mycket!

  Leverantör: Telenor
  Bindingstid kvar: 6 månader
  Pris idag: 399
 • 1325609762

  Inskickad av:
  Johan Hagman

  Att betala dyra pengar för bredband hade väl varit ok om det åtminstone funkade. Halva bindningstiden har gått och öppningserbjudandet är över. Hastigheten duger till att läsa tidningen, men inte till att se på nyheterna, ungefär som när farfar hade häst.

  Leverantör: ComHem
  Bindingstid kvar: 6 månader
  Pris idag: 329
 • 1323624903

  Inskickad av:
  Hannes Pryning

  Jag teknade med bredbandsbolaget innan jag flyttade in och såg att det var tele2 fiber indraget i lägenheten. Försökte säga upp avtalet med dem. Men de sa att ånger tiden hade gått ut så fort jag hade kopplat upp det och inte 2 veckor som jag trodde.

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 7 månader
  Pris idag: 349
 • 1322649592

  Inskickad av:
  mari-anne lind

  jag betalar 329:-/mån för 12-24mbit/s. och eftersom jag bara har pension och vill ha ner månadskostnaden. Och eftersom ni erbjuder detta just nu att surfa 25mbit/s, så tycker jag att det är ett toppen erbjudande. Har dessutom varit kund så pass länge, och skött mina betalningar. Hoppas nu på detta.

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 5 månader
  Pris idag: 329
 • 1322594746

  Inskickad av:
  Mikael Svensson

  Är en nybliven arbetare efter att ha pluggat i 5,5 år. Tog första bästa abonnemanget....tre....fungera sådär....långsamt.... Tele2 är bredbandsleverantör i huset så jag skulle vilja byta men har inte råd förrän abonnemanet löper ut...

  Leverantör: Tre
  Bindingstid kvar: 15 månader
  Pris idag: 320
 • 1325688345

  Inskickad av:
  Göran Hedlund

  Jag tycker det är fel att ett företag kan ta ut 279 kr för 8MB medan ett annat (Tele2) tar ut 229 kr för 25MB. Det känns som ett överpris om nu Tele2 kan komma ner till den billigare avgiften. Tjäna pengar är OK men gör det på ett schysst sätt Billigare bredband till folket!!

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 3 månader
  Pris idag: 279
 • 1327504412

  Inskickad av:
  Micke Olsson

  Hej Jag bor på en liten ort Östa utanför Tärnsjö. Där finns nästan ingen täckning på varken mobil eller bredband förutom net1 med dålig fart. Jag köpte det förra året. Nu har Tele2 fått fart på 3G (riktigt bra) och 4 G kommer i höst. Men tyvärr så kan jag inte ha två abonnemang så jag kan tyvärr inte ta det bästa (tele2). Så jag får sitta här tills maj 2013 och "sura" över dålig fart. Jag skulle teckna ett abonnemang direkt på Tele2 om jag inte satt fast i Net! Jag har haft tele2 tidigare under två år men knappt använt det pga dålig teckning. Jag vill bli en glad tele2kund nu och inte vänta..... Hjälp mig // Micke

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 16 månader
  Pris idag: 299
 • 1323344300

  Inskickad av:
  Ida Hansson

  Hej! Jag har störst behov för att jag betalar 499 kr i mån för min iphone 4 med 3. När jag skulle köpa min telefon gick jag och kollade vart ni hade en återförsäljare på eran hemsida. Det blev en mobilizera butik i bromma blocks. Jag förklarade för försäljaren att jag villeha en iphone 4 med tele 2. men han sade att de inte hade er och lurade mig att ta ett abonnemang med 3. Jag skulle få prova de och få gratis inträde och ifall att jag inte var nöjd skulle jag få returnera. när jag kom tillbaks dagen efter så fick jag inte längre göra de för att jag hade öppnat telefonen.. för att PROVA.. så är riktigt besviken och bunden på detta abonnemang.. det är ju ganska svårt att testa ett abonnemang utan telefon... :(

  Leverantör: Tre
  Bindingstid kvar: 15 månader
  Pris idag: 499
 • 1323244781

  Inskickad av:
  Oscar Sjöberg

  Jag och min fästmö är två av de som blivit lurade rätt ner i den klassiska "surfalångsamttillskyhögapriser-fällan". Där sitter vi nu med knappt 8 mbit/s och hål i plånboken. Snälla Frank hjälp oss.

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 11 månader
  Pris idag: 309