Tävlingen är nu
avslutad. Vi vill tacka
för alla underbara
bidrag!


Alla vinnarna presenteras här på sidan senast den 9/3.

Tävlingen är slut men du kan fortfarande ta del av vårt fantastiska erbjudande. Mer information om våra abonnemang och telefoner hittar du som vanligt på tele2.se

Missa inte filmen - Frank hjälper en vän.

Surfa i 25 Mbit/s för 229 kr/mån
Läs mer om vårt nya Bredband Large.

Här visas några av de inskickade bidragen:

 • 1323111006

  Inskickad av:
  Björn Gustafsson

  Jag är trött på mitt långsamma bredband på 2 mbit som inte går att uppgradera pga.avståndet till telestationen och som är snuskigt dyrt.Hoppas att tele2 kan hjälpa mig att få lite fart i surfandet och att man kan slippa allt hackandet när man ser på en video eller youtube.

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 10 månader
  Pris idag: 389
 • 1323982630

  Inskickad av:
  Ted Ponedel

  Snabbare bredband och till lägre pris så talar en Frank på ett fåraktigt vis. Om nu verkligen ett får kan snacka, då sparar Du stålar- en FÅR bocka och TACKA!

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 1 månad
  Pris idag: 259
 • 1325440298

  Inskickad av:
  Jenny Ekelund

  Jag anser att jag är i behov av Frank hjälpen då jag betalar för ett dyrt men väldigt dåligt bredband som inte lever upp till sin lovade hastighet. Och hjälpsamma är de inte heller. Önskar att jag veta bättre och valt er från början. Du är mitt enda hopp Frank!

  Leverantör: Tre
  Bindingstid kvar: 4 månader
  Pris idag: 249
 • 1325456571

  Inskickad av:
  Nathalie Hultén

  Har Telia idag och är inte nöjd alls. Otrevligt bemötande och dålig uppkoppling som sällan funkar som det ska. Har haft tele2 mobil abonnemang i flera år nu och är jättenöjd! Hoppas att få bli nöjd med bredband också!

  Leverantör: Telia
  Bindingstid kvar: 14 månader
  Pris idag: 439
 • 1322991107

  Inskickad av:
  Åke Alfredsson

  Jag är en trogen kund till er och tycker att det är stötande om ni går ut med att ge nya användare ett billigare bredband än vad jag får när jag som sagt varit er trogen under alla dessa år.

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 1 månad
  Pris idag: 309
 • 1323329695

  Inskickad av:
  Tore Gislén

  Glesbygdsboende, men som frilansande äldre musiker är internet nödvändigt för att kontakten med omvärlden. Trots enkelt och sunt liv är ekonomin något som jag tvingas att dagligen hålla efter. Men det finns säkert de som behöver er hjälp mer än jag. Men ett bra initiativ är det och lycka till.

  Leverantör: Bredbandsbolaget
  Bindingstid kvar: 3 månader
  Pris idag: 299
 • 1322995116

  Inskickad av:
  Sylvia Herrlin

  I samband med köp av dator och mobilt bredband gjorde såväl säljare som jag som köpare allt för att få Tele2 att upplösa bindningstiden för ADSL och fortsätta med mobilt bredband large. Vårt förslag accepterades dock inte. Med er generösa annons nu om att inte betala dubbelt för resterande bindningstid uppskattas mycket. Vi ser fram emot att kostnaden för denna återstående tid avskrivs!

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 6 månader
  Pris idag: 499
 • 1322997857

  Inskickad av:
  Martin Alvin

  Blev på lurad ett glocalnet adsl abbnoemang som fungerar skit dåligt.. När jag tillslut fick modemet hade ånger tiden tagit slut och nu kan jag inte bli av med det..

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 15 månader
  Pris idag: 249
 • 1324499007

  Inskickad av:
  Emelie Ryd

  Hej kära Frank! Jag har ett problem, skaffade ett alldeles för dyrt bredband hos Net1 för ca1år sen och har sen dess märkt att man inte kan leva på luft. Så det är lite körigt att få slantarna att räcka till, då jag inte har stor inkomst som arbetslös... Hoppas nu på din hjälp! MVH Emelie

  Leverantör: Annat
  Bindingstid kvar: 11 månader
  Pris idag: 349